Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Aktie voorwaarden

Hieronder de voorwaarden voor de verschillende akties die wij door het jaar heen hebben.

Aktie voorwaarden van Beton Aparte International BV te Baarle Nassau.

Artikel 1. ALGEMEEN

1.0 Beton Aparte International BV te Baarle Nassau handelt onder de naam Beton Aparte en zijn website heet www.beton-aparte.nl www.beton-aparte.be en www.beton-aparte.com.

1.1 Beton Aparte International BV te Baarle Nassau is een Nederlands bedrijf en op deze leveringsvoorwaarden is dan ook het Nederlands recht van toepassing.

1.2 Deze algemene levering- en verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle door derden, verder opdrachtgever te noemen, met Beton Aparte International BV te Baarle Nassau verder BA te noemen, gesloten overeenkomsten met betrekking tot de levering van beton materialen en producten, uit te voeren werkzaamheden en adviezen.

1.3 Afwijkingen op deze voorwaarden zijn alleen bindend indien deze uitdrukkelijk door BA aan opdrachtgever schriftelijk zijn bevestigd.

1.4 Deze levering- en verkoopvoorwaarden worden geacht door opdrachtgever gelezen en aanvaard te zijn alvorens tot betaling over te gaan, zelfs ingeval deze in tegenspraak zijn met de voorwaarden van de opdrachtgever.

1.5 Indien opdrachtgever, besteld en betaald heeft dan is hiermede de opdrachtgever volledig akkoord met de door ons gebruikte algemene voorwaarden en eventuele aanvulling hierop.

Artikel 2. Uitsluitingen op de verschillende kortingsakties over social media

2.1 De aktie kortingen zijn niet van toepassing op de aanbiedingen die al standaard online staan.

2.2 De aktiekortingen zijn niet accumuleer baar. D.w.z. dat je de kortingen niet steeds bij elkaar kan tellen.

2.3 De aktiekortingen zijn niet geldig bij de workshop aankopen waar al 10 % korting op zit. Kortingen zijn niet accumuleer baar.

2.4

Artikel 3. De geldigheidsduur van de aktie kortingen

3.1 De aktie is geldig voor de periode die is aangegeven op onze site. Als er bovenin een balk staat dan geld de korting.

3.2 De aktie is geldig zolang de voorraad strekt als het een aktie op een artikel betreft waar een limiet op is aangegeven in de advertentie.

Verder zijn de gewone algemene levering voorwaarden ook op de akties van toepassing.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!