Google
4.4
Gebaseerd op 32 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Betalen

Er zijn bij Beton Aparte verschillende betalingsmoglijkheden.

Levering geschiedt over het algemeen binnen 3-5 werkdagen.

iDEAL (Nederland)

Betalen via iDEAL is heel makkelijk en veilig, omdat je betaling via je eigen vertrouwde bank loopt. Het grote voordeel van betalen via iDEAL is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct je bestelling kunnen verwerken. Voor het uitvoeren van de iDEAL betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na uw betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Bankcontact / Mister Cash (Belgie)

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Je kan direct je aankopen betalen in een voor jouw vertrouwde & veilige bankomgeving. Voor het uitvoeren van de betaling wordt gebruik gemaakt van de Payment Service Provider Mollie. Er staat dan na je betaling Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift.

Creditcard

Je kan door de grote kosten bij ons niet meer met een creditcard betalen.

Veel gestelde vragen

Ja, natuurlijk kan dat. We sturen je dan per mail een factuur die je kan betalen via de betaallink die in de mail staat. Je bestelling word opgestuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen. Je kan je bestelling ook contant betalen als je je bestelling komt ophalen. Neem anders even contact op via het contactformulier.

Door de grote kosten van creditcard bedrijven kunnen we deze betaalwijze niet meer accepteren, excuus hiervoor.

Ja, natuurlijk kun je bij ons contant betalen. Bij de meeste producten krijg je dan ook nog een leuke korting op je factuur.

Je kan bij ons niet pinnen maar wel online betalen met Ideal of Mr Cash. Op onze facturen zit een QR code die je naar dit online betaalplatform verwijst waar je je betaling kan afronden. Vergeet je kaart lezer niet die je van de bank hebt gehad!

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!