ERKEND BETON CIRE DEALER OF VERWERKER WORDEN?

Wij gaan de Nederlandse en Belgische markt veroveren met onze revolutionaire Beton Ciré Producten!

Erkend dealer Beton Ciré of verwerker worden.

Als exclusief importeur en distributeur voor Nederland, België en Duitsland heeft Beton Aparte samen met z’n internationale partners een unieke lijn traditionele Beton Ciré Producten ontwikkeld die alle andere bestaande systemen op alle punten verslaat.

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Lang verwerkbaar
 • Zowel druk als rustig te plaatsen
 • Lage kosten per m²
 • Super flexibel
 • Waterdicht
 • Extreme hechtkracht
 • Handzame verpakkingen
 • Ook kleine orders
 • Uitstekende verdiensten
 • Heel veel kleuren
 • Onderhoudsvrij

Deze topkwaliteit Beton Ciré is alleen via Beton Aparte, en een door Beton Aparte erkend dealer en verwerker, verkrijgbaar.

Erkend Beton Ciré Vakman.

Ben jij een vakman, een tegelzetter, een stukadoor, een betonverwerker of gewoon een hele handige jongen die met hard werken een goed bestaan als zelfstandig Erkend Beton Ciré verwerker wil opbouwen, dan kunnen wij je daar bij helpen. Onze Beton Ciré is heel eenvoudig te verwerken en levert altijd prachtige resultaten op. Maar om Erkend Partner te worden moet je wel aan onze strenge eisen van vakbekwaamheid voldoen.

Beton Ciré Technique Specialist

Voordat je wordt toegelaten tot de exclusieve groep van Erkend Partner moet je onze workshop met succes doorlopen en minstens 50 m² Beton Ciré of Beton Floor verwerkt hebben. Voor degenen die we zoeken is dat geen probleem. Onze traditionele Beton Ciré is immers het makkelijkst te verwerken product op de markt. Door het volgen van onze workshop leer je de fijne kneepjes; de geheimen om met minder materiaal betere resultaten te behalen. Sneller en efficiënter te werken. En echt het maximale uit het product te halen,zodat je klanten nog tevredener zijn met het eindresultaat. Als je eenmaal Erkend Partner bent dan kan je profiteren van extra inkoopvoordeel, extra garanties op de materialen, een goede ondersteuning, en uiteindelijk: klanten die enthousiast zijn en je aanbevelen bij hun kennissen!

Erkend Beton Cire Dealer

Een Beton Ciré Erkend Dealer weet alles van de complete lijn Beton Ciré producten van Beton Aparte. Hij kan afnemers precies vertellen hoe je de producten het beste verwerkt. Hoeveel je nodig hebt. Hoe lang je er over doet en hoeveel het kost. De Beton Ciré Erkend Dealer is een specialist met een gedegen opleiding en mag van ons het logo ERKEND PARTNER Dealer voeren. Deze eisen gaan verder dan alleen vakbekwaamheid in zake het aanbrengen. Als Beton Ciré Erkend Dealer moet u ook afnemers (collega’s en particulieren) advies kunnen geven. Het is een actief ambassadeur voor onze Beton Ciré. Wij, op onze beurt, ondersteunen hem met raad en daad, maar ook met prima marges. Dit terwijl de verkoopprijzen aan de consument en verwerkers ver onder de gangbare prijzen liggen. Een echte win-win-win situatie dus!

Durf je het aan om de stap naar een eigen bedrijf te zetten, of je huidige bedrijf een enorme boost te geven?

Neem contact met ons op of bel 013-2070015 voor een afspraak!
Wij garanderen je dat je er geen spijt van zult krijgen!

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op via: info@beton-aparte.be of tel: +31(0)13-2070015.

Nieuwsbrief