Zwembad de Leyhoeve te Tilburg

300 m² Beton Cire in de kleedruimtes , doucheruimtes en de wanden rond het zwembad in de Leyhoeve in Tilburg.

Beton Cire wanden Leyhoeve

De Beton Cire van Beton Aparte is hier in het zwembad van zorgcentrum de Leyhoeve in Tilburg verwerkt. In trendy Taupe en soft Taupe, kleur 44 en 42 gesmeerde wanden van het zwembad maken dit een subliem geheel. De kleedkamers, de toiletten, de doucheruimten en de wanden rond het zwembad zijn allemaal voorzien van Beton Cire van Beton Aparte. Beton Cire wanden Leyhoeve Tilburg

Mooi en waterdicht

Waterdichte Beton Cire wanden: Ons professionele Beton Cire systeem hebben we hier gebruikt om de wanden mooi en waterdicht te maken. De ondergrond was glad gestucte cementstuc. De kolommen waren van beton. Het totale project is 322 m². Deze hele klus is door een van onze partners , Design Beton Europe  , in 1 week gerealiseerd.

Beton Ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Deco word enkel decoratief gebruikt op muren. Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op.

Onze webshopNeem contact op