Foyer vloeren in woonbeton

3000 m² woonbeton vloeren in de foyer van het theater in Nieuwegein.

Foyer vloeren woonbeton

De speciaal met producten van Beton Aparte BV bewerkte betonnen foyer vloeren woonbeton hebben een fraai stoer uiterlijk en is zeer eenvoudig te onderhouden. Ideaal voor grote en intensief gebruikte oppervlakten zoals in dit theater of uw bedrijf, in dit geval dus zelfs meer dan 3000 m²! Uw woonbeton betonvloer in uw kantoor of bedrijfsruimte kunt u makkelijk behandelen met de impregneer en de vloermat. Beiden te koop in onze webshop.

Het sierlijke naadloze bar- en afzetblad is ter plekke gemaakt en uitgevoerd in Beton Ciré. Maak kennis met de prachtige toepassingen voor zowel privé gebruik als op uw bedrijf.

Uitgevoerd in Beton en Beton Cire

Vloer in woonbeton: Bewerking: beton storten, afwerken, het zo gezegde vlinderen of voor de Vlaamse klanten het polieren, upgraden met diamant, impregneren en op verzoek van het schoonmaak bedrijf behandeld met edel-zeep. Totale oppervlak: 3000 m². U krijgt een matte uitstraling met polymeren. De vloermat en de supermat geven een mat resultaat. Beiden makkelijk te koop via onze webshop , klik op het woord voor meer informatie en prijzen.

Bar Blad: Uitgevoerd in Beton Cire compleet systeem en afgewerkt met 2 componenten sealer voor optimaal gebruiksgemak.

Beton Ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Deco word enkel decoratief gebruikt op muren. Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op.

Onze webshopNeem contact op