Google
4.5
Gebaseerd op 28 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Retourneren

Bekijk hieronder meer informatie over het retourneren van onze producten.

Als je onverhoopt toch een verkeerde bestelling hebt gedaan of niet blij bent met je spulletjes kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor iets anders of je krijgt je geld terug.

Het enigste dat je hoeft te doen is een e-mail naar [email protected] te sturen en na antwoord het product terug te sturen.

Zorg wel dat de verpakking heel is, met name de verzegelingen, en dat de spulletjes niet beschadigd zijn.

Let op dat dit enkel geldig is op hele verpakkingen of gereedschappen. Dit geld natuurlijk niet voor onze custum made products. Dit zijn de bestellingen die per m² gaan. En de bestellingen waar een kleur word opgegeven.

Veel gestelde vragen

Het retouradres is Smederijstraat 19 , 5111 PT Baarle Nassau.

Ja, natuurlijk, zodra wij het artikel onbeschadigd en ongeopend retour hebben zullen wij binnen 2 werkdagen het betaalde geld aan je terugstorten.

Ja, dat kan, je kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit houd in dat je alle producten* mits ongebruikt, binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren. Zodra de producten bij ons binnen zijn maken wij zo snel mogelijk je geld over op je rekening. U kunt je retour doorgeven via e-mail naar [email protected] Verzendbewijs kan verzonden worden naar ons Nederlands adres, of gescand en naar [email protected] gestuurd worden.

Nee, het gaat hier om een zeer speciale kleur en op m² besteld. Als je een courante kleur heeft dan kunnen we wel iets voor je betekenen en in onderling overleg de beton-cire terugnemen.