Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Paarlemoer Glaze in badkamer 3
Makkelijke metalliek !!

Wat is Glaze Metalliek eigenlijk?

De Glaze metalliek is een kant en klare pasta waar je heel makkelijk een mooie metalliek look wand of meubel mee kunt maken. De Glaze metalliek kun je op de Beton Cire pakketten aanbrengen om een luxe metaal uitstraling te krijgen. De Glaze metalliek word met een verfroller of met de spaan op de droge geïmpregneerde Beton Cire aangebracht. Met de roller krijg je natuurlijk minder schakeringen dan met de spaan. Je kan een verweerde look maken door de Glaze metalliek op de eerste laag Beton Cire al te spanen. Met een contrasterende onderlaag kun je natuurlijk nog meer verwering nabootsen.

Metalliek kleuren

De Glaze metalliek is er drie kleuren , hieronder een opsomming en de matching Beton Cire kleur erachter.

Welk product heb ik hiervoor nodig?

Snelle VerzendingVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis binnen Nederland
Gegarandeerd waterdichtAl onze producten zijn waterdicht, tenzij anders vermeld
Erkend bedrijfOnderscheidende Certificaten
KwaliteitAl meer dan 15 jaar 100% kwaliteit gegarandeerd!

!! Maak je eigen metalliek look

Je kan met de Glaze metalliek verschillende uitstralingen maken. Zowel een heel chique wand in de badkamer als een verweerde metalliek tafel. Deze twee werkwijzen zullen we hieronder uitleggen. Je kan er nog veel meer mee doen, de Glaze hecht aan meer materialen als alleen de Beton Cire.

Egale look met weinig schakeringen maak je door de Glaze op een heel gladde ondergrond egaal op te rollen met een verfroller. Je kan hier de PU rollers voor gebruiken in onze shop. Als je iets meer schakering wil rol de eerste laag dekkend en als deze hard is na een uurtje of 2 dan een dun laagje met de spaan opspanen. De spaanslagen geven de schakeringen die blijven.

De verweerde look maak je door na de eerste laag betoncire de Glaze metalliek al te plaatsen. Rol net als hierboven de Glaze egaal op het werkstuk. Voordat de laag hard is plaatst u met de spaan nog een laag Glaze. U zal nu links en rechts de ondergrond door zien komen. Een witte kleur 1 ondergrond met de Platina zilveren geeft een heel mooi verweerd effect.

!! Plaats eerst Beton Cire

Plaats eerst Beton Cire , deze kun je grof plaatsen of juist heel glad. Wil je een stoere verweerde uitstraling plaats dan de beton cire niet zo glad , schuur deze laag een klein beetje , impregneer de beton cire en spaan de glaze op je project. Je zal de ondergrond kleur nog hier en daar terug gaan zien en dat heeft een heel stoer effect.

Wil je een egaler , vlakkere afwerking dan zet je twee lagen beton cire en schuur deze helemaal glad. Plaats de impregneer en rol de glaze over de gladde beton cire voor een egaal resultaat, wil je toch schakeringen spaan daar dan nog een een laagje glaze overheen als deze droog is. Lees meer op de glaze producten wat er allemaal mee kan.

Wat is Glaze metalliek eigenlijk
Koper glaze in keuken

!! Glaze in de badkamer

Voordat je de Glaze metalliek gaat aanbrengen altijd eerst de Beton Cire goed impregneren zoals omschreven in het beton cire Xtra pakket. Als de impregneer goed droog is kun je de glaze gaan gebruiken. Het drogen van de impregneer duurt ongeveer een half uurtje. Rol of spaan de glaze op je project en laat de Glaze metalliek eerst 12 uur drogen voordat je de PU sealer mat met de roller aanbrengt. De metalliek zal nu waterdicht zijn. De sealer neemt wel wat glans weg van de metalliek. Voor niet waterdichte toepassingen kun je de Glaze ook als eindlaag gebruiken. De Glaze metalliek is niet geschikt voor keukenbladen en vloeren.

!! Ook op andere ondergronden perfect te gebruiken

Je kan de Glaze metalliek ook heel makkelijk op betonnen voorwerpen gebruiken. De betonnen kandelaars kun je zo gaaf op pimpen met de kleur glaze die je mooi vind. We hebben zelf heel creatievelingen gehad die dit gedaan hebben met een heel leuk eindresultaat. Wat ook een leuk idee is de wand in de woonkamer een eigen touch te geven. Je kan de Glaze ook over de gestukadoorde muren aanbrengen. Primer de muur even met een blanke primer of impregneer voordat je de glaze gaat aanbrengen. Je verbruik zal veel lager zijn en het eindresultaat veel mooier en steviger. Kicke toch een bronzen , zilveren of gouden wand in de woonkamer !

Hiernaast een schouw die een klant behandeld heeft met zwart en goud glaze metalliek.

Glaze goud en zwart

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire en Beton Floor Cire op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers, aanrechtbladen en toiletten, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog eens 10% korting op je Beton Cire.

Beton ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Heb je vragen over onze producten of prijzen?
Neem dan contact met ons op.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!