Beton Cire Deco wanden

Voor Douches en Badkamers raden we onze Beton Cire Xtra aan.

Beton Cire Deco Wanden

Met Beton Cire Deco wanden heb je een schitterende wandafwerking met een luxueuze en natuurlijke beton uitstraling. Deze decoratieve Beton Cire voor wanden is bovendien eenvoudig aan te brengen door de wat geoefende Doe-Het-Zelver. Het Beton Cire Deco wanden cement word met water aangemaakt en in 2 lagen op de wand geplaatst. U schuurt na iedere laag tot u tevreden bent over het resultaat. Als afwerking word de wand geimpregneerd en behandeld met een polymeer bijvoorbeeld vloermat .
Beton Cire Deco wanden is geschikt voor normaal gebruik (de wanden in de huiskamer, in de gang en in de slaapkamer). Voor deze toepassingen is onze Beton Cire Deco een fraai en voordelig product waarmee u als geoefend Doe-het-zelver gegarandeerd een stoere Industriële Betonlook wand in uw woning kan maken.

Beton Cire

Dit is de traditionele Beton Cire die all meer dan 10 jaar in Nederland en al minstens 25 jaar in Frankrijk word gebruikt voor badkamers , douches , meubelen , keukenbladen en nog veel meer.

Voor Douches en Badkamers raden we onze Beton Cire Xtra pakketten of het professionele compleet systeem per m² aan, deze is 100% waterdicht, goed vlekresistent, flexibel, en zeer eenvoudig te onderhouden. Makkelijk te plaatsen door de lange verwerkingstijd dus een veel mooier resultaat.

Voor meubelen hebben we de Beton Cire Xtra meubelpakketten. Deze zijn gemaakt om een tafel of een keukenblad een stoere betonlook te geven. U kunt ook het professionele Beton Cire compleet systeem nemen voor uw meubelen. Houd wel rekening met wat meer verbruik bij het bestellen per m². U verbruikt rond de 25% meer voor meubelen. Hoe meer hoeken des te meer materiaal u nodig zult hebben.

Beton Floor Cire

Voor vloeren hebben we Beton Floor Cire. Bij Beton Floor Cire is de eerste laag voorzien van een harde korrel om meer slijt te kunnen hebben. Deze laag word dan na het schuren met korrel 80 en stofzuigen glad afgewerkt met de fijnere Beton Cire. Nadien word de vloer geimpregneerd en met 2 lagen PU anticolour behandeld voor een waterdicht en vlekresistent resultaat.

Online Kopen – Prijzen Beton Cire Deco Wanden

In onze BetonCire Webshop vindt u alle materialen en gereedschappen om zelf fraaie industriële Betonlook wanden te realiseren.