Beton Ciré kleuren

Beton Ciré zorgt voor een authentieke en huiselijke sfeer. Het cementgebonden stucwerk is bij Beton Aparte in meer dan 75 kleuren verkrijgbaar. Het biedt je de mogelijkheid om je eigen interieur een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Het kiezen van de juiste kleur voor je vloeren, muren of meubels is niet altijd even gemakkelijk. De specialisten van Beton Aparte adviseren je op maat over de kleur van het betonstuc, die het beste bij je eigen smaak en woonstijl past. Laat je inspireren door onze Beton Ciré kleuren en neem contact op voor meer informatie of advies.

Kleuren beton grijs;

Met de Beton Cire Kleuren geef je persoonlijkheid aan je eigen interieur

Beton Ciré geeft persoonlijkheid aan je eigen interieur. De slijtvaste en waterdichte beton cire is populair op vloeren, wanden, trappen, keukenbladen, openhaarden, eettafels, werkbladen, plantenzuilen en ontvangstbalies. De inrichting en uitstraling van je woon- of werkinterieur wordt grotendeels bepaald door de Beton Ciré kleuren en de combinatie van de andere materialen.

Beton heeft van nature een grijze kleur. Dat is de reden dat velen kiezen voor een grijstint van hun Beton Ciré vloeren, muren of meubelstukken. Beton Aparte vervult elke behoefte met meer dan 50 grijstinten. Je slaagt ook voor andere kleuren, zoals terracotta of bruin. Aardetinten zijn even mysterieus als aansprekend. Ook de groentinten doen het goed in combinatie met klassieke elementen. Het zorgt voor een vorstelijke look. Bestel makkelijk de gaafste Beton Cire kleuren samples.

Heb je verdere vragen? Bekijk eens onze kennisbank

Link

Badkamer / Toilet

Is er kit in mijn Beton Cire kleur?

4 min. leestijd

Link

Badkamer / Toilet

Moet je Beton Cire kitten?

3 min. leestijd

Link

Badkamer / Toilet

Beton Cire plaatsen over gipsplaten of gyproc

4 min. leestijd

Bekijk alle artikelen

Kleuren warm grijs;

Greige kleuren;

Zoveel smaken, zoveel Beton Cire kleuren

Zoveel smaken, zoveel kleuren. De betongrijs kleuren in het brede assortiment van Beton Aparte – van koel grijs tot warm grijs – lijken het meest op het oorspronkelijke beton. In koel grijs zit een beetje blauw, in neutraal grijs zowel blauw als geel en in warm grijs wat geel. Grijs straalt rust uit en stelt u in staat om mooie contrasten in uw interieur te maken.

Hou je van warme Beton Ciré kleuren? Dan is een bruinzwarte kleur of zandkleur perfect. De verschillende zandkleuren worden bij Beton Aparte met een natuurlijke beige kleurstof gemaakt. Onze pasteltinten zijn mooi te combineren met Portugese of Marokkaanse tegeltjes. Je ontdekt prachtige, frisse kleuren voor in de doucheruimte. De waterdichte kleuren zijn namelijk ook in vochtige ruimtes als de badkamer te gebruiken.

Heb je vragen over je ondergrond?

Link

Ondergrond

Waterdichte drain of douchegoot maken

4 min. leestijd

Link

Ondergrond

Kan Beton Cire op vloerverwarming

6 min. leestijd

Link

Ondergrond

Het belang van het stookprotocol

4 min. leestijd

Link

Ondergrond

Belang van een goede ondergrond

6 min. leestijd

Link

Ondergrond

Hoe smeer je jouw trap op hoogte?

6 min. leestijd

Bekijk alle artikelen

Zand kleuren;

Geniet van de voordelen van Beton Ciré in je eigen favoriete kleur

Beton Ciré is een hoogwaardig mengsel van beton, fijngemalen kiezelstenen en zand en kunsthars (resin). Het wordt in een dunne laag op een harde en egale ondergrond aangebracht. Met toevoeging van een kleurstof kan vrijwel elke kleur worden gemaakt. Het brede spectrum aan Beton Ciré kleuren zorgt ervoor dat je altijd de kleur krijgt die naadloos bij jouw interieurstijl past. Het Beton Ciré van Beton Aparte heeft vele voordelen en is perfect te combineren met hout , roest en aardewerk.

Geschikt voor vrijwel elke ondergrond, van beton, MDF of gips tot keramiek, metaal of hout
Krachtig, slijtvast, waterdicht, schokbestendig en onderhoudsarm
Hygiënisch door naadloze structuur; geen last van schimmelvorming of vuil tussen voegen
Zowel in droge als natte ruimtes te gebruiken
Breed kleurenpalet voor een persoonlijk wooninterieur
Warme, stoere, stijlvolle en authentieke uitstraling
Te gebruiken voor vloeren, muren, trappen en meubels
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bruin tinten;

Pastel tinten;

Rood tinten;

Blauw tinten;

Geel tinten;

Groen tinten;

Zelf Beton Ciré kleuren mengen en Beton Ciré aanbrengen

Beton Ciré is voor hobbyisten, doe-het-zelvers en professionele klussers eenvoudig zelf aan te brengen. Neem een kijkje in onze Beton Ciré shop om de noodzakelijke materialen, middelen en gereedschappen voordelig te kopen. Beton Aparte helpt je met vele praktische tips en met onze tips blog. Bijvoorbeeld op het gebied van het voorbereiden van de ondergrond en het mengen van het Beton Ciré cement met de kleurstof of het pigment. Je krijgt zo de juiste Beton Ciré kleuren. Hier staat ook veel uitleg over het plaatsen van Beton Ciré op vloeren, muren, trappen en meubels.

Je kan bij Beton Aparte ook 2 keer per week een workshop zelf Beton Ciré plaatsen volgen. Je leert in een paar uurtjes tijd onder deskundige begeleiding de fijne kneepjes van het toepassen en verwerken van deze betonstuc, inclusief het zelf smeren van Beton Cire. Je kan na deze workshop zelf je eigen Beton Ciré aanbrengen.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom

Meer weten over Beton Ciré en Beton Ciré kleuren? Bel (+31(0)13 207 00 15), e-mail ([email protected]) of gebruik het contactformulier voor al je vragen of verzoeken. Of kom even langs in onze gezellige showroom in Baarle-Nassau.

Meer over beton cire schades?

Link

Beton Cire schades

Kan Beton Cire scheuren?

6 min. leestijd

Link

Beton Cire schades

Mijn beton cire word donker als hij nat word

6 min. leestijd

Link

Beton Cire schades

Help ik heb een vlek in mijn Beton Cire

4 min. leestijd

Link

Beton Cire schades

Verwerk je Beton Cire niet onder de 15 graden Celcius

3 min. leestijd

Link

Beton Cire schades

Let op met je droogloop mat, hondenmand en vloerkleed!!

3 min. leestijd

Bekijk alle artikelen

Beton Cire kleuren zijn er in meer dan 50 tinten grijs. We hebben hierboven een compilatie gemaakt van de kleuren die we op voorraad hebben. Deze kleuren zijn voor zowel de vloeren als de wanden. Allemaal waterdichte kleuren die ook in de badkamer te gebruiken zijn.

De beton grijs kleuren zijn de wat blauw / koel grijze kleuren die het meest op beton lijken.

De warm beton kleuren zijn veel warmer door de bruin zwarte kleur die gebruikt word voor deze kleuren te maken.

De zand kleuren worden met een natuurlijke beige kleurstof gemaakt. De kleurstof is een soort zand wat van vroeger uit al als kleurstof werd gebruikt.

De pastel tinten zijn heel goed te combineren met de Portugese of Marokkaanse tegeltjes. Heel frisse kleur is de kleur Sky voor in de douche ruimte.

Beton Cire word in een bepaalde verhouding geleverd afhankelijk van de gekozen kleur. De kleur van Beton Cire is daarom ook altijd indicatief en kan door de verwerker of door de omgeving wat anders zijn dan eventuele verkregen samples. Er zijn teveel factoren van invloed op de uiteindelijke kleur. Op de workshop is dit al heel goed te zien. Met vier uit dezelfde pot aan het smeren en 4 andere tinten van de gebruikte kleur. De kleuren zijn in werkelijkheid wat lichter dan op de site.

payments