Beton Cire vloer

Een Beton Cire Vloer heeft de uitstraling van lang geleden geplaatst beton.

Een Beton Cire Vloer wordt aangebracht in 2 of 3 lagen.

De basis laag met Beton Floor Cire Grof 800 gram per vierkante meter. En vervolgens  een of twee deklagen Beton Cire Floor Fijn. Met drie lagen krijgt u meer leven in de Beton Cire Vloer. Bij twee lagen kunt u de Beton Cire vloer veel rustiger plaatsen.

Voorbereiding Beton Cire Vloer

Voor de voorbereiding geldt hoe vlakker de vloer is , hoe beter en mooier het eindresultaat. De vloer kan uitgevlakt worden met egaline of bij grove oneffenheden eerst repareren met de UZIN 182 reparatie mortel. Nadat de ondergrond vlak en glad is stoken we de vloerverwarming op en pas dan word een Epoxy Schraaplaag geplaatst.

Dankzij de epoxy schraaplaag (EP 6900) verbetert u de mechanische eigenschappen van de ondervloer. Hierdoor kunt u ook rustiger werken omdat de vloer nu geen vocht meer opzuigt. De stand- en verwerkingstijd van uw aangemaakte Beton Floor Cire mortel is daardoor beduidend langer, en heeft u meer tijd om de eerste laag perfect aan te brengen.

Aanbrengen van de Beton Cire

Een veel gemaakte fout is het aanbrengen van een te dikke laag.  Ongeveer 800 gram per m² is de aanbevolen hoeveelheid voor de eerste laag en u dient deze niet te overschrijden. De dikte van de laag zal dan zo’n 1,5 mm zijn. Een tweede en eventueel derde laag breng u op na het drogen en schuren van de voorgaande laag. De tijd tussen de lagen is afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temperatuur. (2-4 uur).

Afwerken van uw vloer

Om de vloer waterdicht en vlekbestendig te maken moet deze volgens onze instructies ( zie ook het werkblad) afgewerkt worden met de impregneer vloeistof en de PU sealer.

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe u Beton Cire en Beton Floor Cire  op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste Beton Cire Vloeren met de minste inspanningen op.

Schrijf u dus gelijk in voor de workshop. Misschien kunt u aanstaande Zaterdag al komen. Bel of mail ons voor de beschikbaarheid. De workshop word in Baarle Nassau / Hertog gegeven. Deze zijn op zaterdag ochtenden. Beginnen om 9.30 en zijn rond 12.30 weer afgelopen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of prijzen? Neem dan contact met ons op via: info@beton-aparte.be of tel: +31(0)13-2070015.

Nieuwsbrief