Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Beton Cire Foto album

Beton Ciré zorgt voor een authentieke en huiselijke sfeer. Het natuurlijke cementgebonden betonlook is bij Beton Aparte in meer dan 75 kleuren verkrijgbaar. Het biedt je de vrijheid om je eigen interieur een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Hieronder inspirerende foto’s van betoncire vloeren , keukens , meubelen en badkamers. Laat je meevoeren door ons Beton Cire foto album en neem contact op voor meer informatie of advies.

Beton Cire Foto album vloeren;

Met onze Beton Floor pakketten maak je zelf de mooiste betonlook vloeren

Door de stoere uitstraling van een lang geleden geplaatste betonvloer past onze Beton Floor Cire in iedere huiskamer. Door te spelen met de schakeringen en het grote aantal natuurlijke kleuren past onze betonlook vloer ook goed in jouw eigen interieur.

Betonvloeren hebben van nature een blauw grijze kleur. Het is reden dat velen kiezen voor een lichte grijstint van hun Beton Ciré vloeren, muren of meubelstukken. Beton Aparte vervult elke behoefte met meer dan 50 warme en koele grijstinten. Je slaagt hier ook voor andere kleuren, zoals roodbruin of zandkleuren. Aardetinten zijn altijd even mysterieus als aansprekend. Ook onze pastel groentinten doen het goed in combinatie met klassieke elementen. Het zorgt voor een vorstelijke look. Bekijk al onze kleuren op onze kleuren pagina.

Beton Cire Foto album badkamers;

Maak zelf je eigen badkamer van beton

Met onze Beton Cire pakketten maak je zelf heel makkelijk een unieke stoere luxe badkamer van beton. Door het makkelijk te verwerken product en de complete levering zal een badkamer geen probleem zijn voor de betere doe het zelver.

Badkamer renovatie word heel veel gedaan met onze Beton Cire. Gewoon over de tegels heen plaatsen. Extra laagje is nodig om de tegels uit te vullen. Lees hierover meer op de Beton Cire over tegels pagina.

Doe mee met onze wekelijkse workshop en lees onze praktische tips en onze tips blog om je eigen badkamer met Beton Cire te gaan maken. Door het speelse aanbrengen word er altijd een uniek resultaat behaald. Kun je niet zo goed smeren dan zal er meer geschuurd moeten worden. Hoe dan ook iedereen krijgt een waterdicht resultaat.

Beton Ciré keukenbladen en meubelen

Met onze meubel pakketten maak je zelf je eigen uniek keukenblad of badkamer meubel. Heel stoer en grof of heel glad is allemaal mogelijk met onze meubel pakketten. We hebben pakketten speciaal samengesteld voor een betonlook eettafel of een aanrechtblad.

Een uitdaging zijn de hoekjes die in ieder keukenblad of meubel zitten. De hoekjes kun je makkelijk zetten met een hoekschopje. Gebruik de stoere ronde hoeken hoekschop voor een bijna hufterproof resultaat. De strakke scherpe hoeken zijn wat gevoeliger voor stoten en beschadiging. Helemaal scherp houden is not done !!

Beton Cire Fotoalbum keukenbladen ;

Geniet van je eigen beton cire meubelen of tafel

Door de extreme kleefkracht van onze traditionele Beton Ciré kun je deze ook gebruiken voor meubel renovatie of voor geheel eigen gemaakte meubelen. Onze betonlook word gebruikt voor eettafels in restaurants tot hele kantoor meubelen toe. Ideaal product voor een uniek meubelstuk van beton te maken.

  • Geschikt voor vrijwel elke ondergrond, van beton, MDF of gips tot keramiek, metaal of hout
  • Waterdicht en onderhoudsarm
  • Hygiënisch door naadloze structuur; geen last van schimmelvorming of vuil tussen voegen
  • Zowel in droge als natte ruimtes te gebruiken
  • Breed kleurenpalet voor een persoonlijk wooninterieur
  • Warme, stoere, stijlvolle en authentieke uitstraling
  • Te gebruiken voor vloeren, muren, trappen en meubels
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Steeds nieuwe aanbiedingen

Beton Cire Foto album meubelen;

Beton Cire Foto album tafels;

WORKSHOP BETON CIRÉ - ZELF BETON
CIRÉ AANBRENGEN
NA DEZE WORKSHOP

Maak je eigen trap van beton

Wil je een standaard trap renoveren of van je nieuwe standaard trap een echt pronkstuk maken , dan is het trap renovatie pakket echt iets voor jou !! Je kan dit zowel op een houten trap als op een natuursteen of betonnen trap gebruiken. Zeker bij bloktrappen die geheel op de locatie gestort zijn geeft dit pakket uitkomst. Als je geen epoxy nodig hebt of als de trap groter is kan ook het Beton Cire trapsysteem per m² besteld worden. Je kan ook Beton Floor gebruiken. Houd dan wel rekening met een 30% meerverbruik bij trappen. Lees meer over het maken van een betonlook trap. En op de Beton Cire trap pagina.

Beton Cire Foto album trap van beton ;

Beton Cire Foto album speciale dingen;

Zelf mooie Beton Cire projecten maken

Beton Ciré is voor hobbyisten, doe-het-zelvers en professionele klussers super eenvoudig aan te brengen. Neem een kijkje in onze Beton Ciré shop om de noodzakelijke materialen, middelen en gereedschappen voordelig in je bezit te krijgen. Beton Aparte helpt je met praktische tips en in onze tips blog komen nog meer zaken aan de orde.. Bijvoorbeeld op het gebied van het voorbereiden van de ondergrond en het mengen van het Beton Ciré cement met de kleurstof of het pigment. Je krijgt zo de juiste Beton Ciré kleuren. Je krijgt ook uitleg over het plaatsen van Beton Ciré op vloeren, muren, trappen en meubels. Wil je alleen weten wat Beton Cire kost kan dat natuurlijk ook.

Je kan bij Beton Aparte wekelijks een workshop zelf Beton Ciré plaatsen volgen. Je leert in een paar uurtjes tijd onder deskundige begeleiding de fijne kneepjes van het toepassen en verwerken van betonstuc bij de verschillende projecten. Je kan na deze workshop goed zelf je eigen Beton Ciré aanbrengen.

Huur bij Beton Aparte professioneel gereedschap om je project veilig , goed en snel te kunnen doen. Een goede stofzuiger en een Numatic schuurmachine zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor vloeren. Bijpassende schuurschijven zijn altijd op voorraad in verschillende grofheden. Korrel 24 voor de epoxy schraaplaag tot korrel 120 voor het fijner schuren van je tweede laag beton cire.

Neem contact op voor meer informatie of kom gezellig langs in onze showroom

Wil je meer weten over Beton Ciré en de Beton Ciré kleuren? Bel (+31(0)13 207 00 15), e-mail ([email protected]) of gebruik het contactformulier voor al je vragen of verzoeken. Of kom gewoon gezellig langs in onze Beton Cire showroom / training centrum in Baarle-Nassau.

Inspiratie nodig voor echt beton ? Kijk dan op ons beton foto pagina. Allemaal foto’s wat er kan met beton.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!