Beton Cire schades

Help ik heb een vlek in mijn Beton Cire

Eindelijk is je eigen Beton Cire tafel, je Beton Cire keukenblad of je Beton Cire vloer klaar, alles weer mooi ingericht en je geeft je eerste feestje. Super gezellig, maar toch wat vlekjes op je Beton Cire gekomen. Altijd vervelend maar wel te fixen op de juiste manier. De vlek hierboven is frituurvet. Deze vlek is uit de beton cire gegaan met de vlekkenspray van Dr. Schutz.

Wat je moet doen om je vlek uit je Beton Cire te halen is heel afhankelijk van wat voor een vlek je hebt. HG of Dr. Schutz hebben goede vlekken verwijderaars die je kan gebruiken voor vlekken. Schoonmaakazijn en de wonderspons van de Action doen soms ook het werk. Zeker als de vlek aan de oppervlakte zit zoals stift of kleurstof uit snoep werkt een wonderspons met schoonmaak azijn heel goed. Heb je diepere vlekken dan zal je de producten van Dr. Schutz of HG moeten gaan gebruiken. Hun hebben meerdere soorten voor verschillende vlekken. Probeer niet zomaar iets, gebruik het juiste product voor de juiste vlek.

  • Voorkomen is altijd beter dan genezen !
  • Wat voor vlek heb ik ?
  • Wonderspons en schoonmaak azijn
  • Producten van Dr. Schutz
  • Producten van HG
  • Gebruik een vlekkenverwijderaar zoals de fabrikant aangeeft.
  • Gebruik de polymeer als extra beschermlaag.

Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Het allerbeste om geen vlek in je Beton Cire te krijgen is dat als er iets valt dit gelijk te verwijderen. Gewoon met een nat doekje kun je het meeste wel weg halen. Is het een vet of olie gebruik dan wat dreft of een ander afwasmiddel, die lost het vet goed op. Even met een schoon nat doekje navegen en klaar. Heb je wijn of bier gemorst dan doe je dat weghalen met een droog doekje en even met een schone natte doek navegen zodat zeker alles weg is.

Wat voor vlek heb ik?

Heb je onverhoopt toch een vlek dan is het belangrijk om te weten wat de vlek heeft gemaakt. Vet achtige vlekken heeft een andere aanpak nodig dan een stift of make-up. Bepaal wat je vlek is en kies dan de juiste vlekkenverwijderaar. HG heeft verschillende producten voor diverse vlekken. En Dr. Schutz heeft verschillende producten om een vlek uit jouw Beton Cire te halen.

Wonderspons en schoonmaakazijn;

Een wonderspons ( melanine spons) en schoonmaak azijn zijn heel goed voor oppervlakkige vlekken op je Beton Cire. Hebben de kinderen met stiften gekleurd en is het niet overal goed gegaan dan zal dit zeker werken. We hoorden laatst een mevr. die een feestje had en de slingers hadden op de natte tafel gelegen en afgegeven. Met de wonderspons en schoonmaak azijn weer helemaal weg 😃. Is de vlek in jouw Beton Cire ingedrongen dan zal dit niet meer werken en heb je een echte vlekkenverwijderaar nodig.

vlek in mijn beton cire wonderspons, melaminespons

Producten van Dr. Schutz;

Heb je een ingedrongen vlek, olie, vet of permanent writer dan heeft Dr. Schutz heel goede vlekverwijderaars.

  • Elatex is voor wateroplosbare en niet wateroplosbare vlekken zoals cola, vruchtensap, ketchup, pen, jam, rode wijn, koffie, chocolade, kauwgom, schoensmeer, nagellak, teer, viltstift, etc. Speciaal geschikt voor het verwijderen van rubber- en schoenstrepen, evenals graffity en waterbestendige verf.
  • vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. Werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van koffie, rode wijn, thee etc. Altijd nabehandelen met water.
  • Vlekkenspray R is een vlekkenverwijderingsmiddel op oplosmiddelbasis voor het verwijderen van bijzonder hardnekkig niet in water oplosbare vlekken zoals bijvoorbeeld teer, kauwgom e.d. Zeer licht ontvlambaar.

Producten van HG;

Ook HG heeft vlekkenverwijderaars te koop voor verschillende toepassingen, kijk bij HG op de site voor de geschiktste keuze.

Olie of vetvlekken,

Gebruik een vlekkenverwijderaar zoals de fabrikant aangeeft;

Gebruik je voor de vlek uit je Beton Cire te halen een vlekkenverwijderaar doe dit altijd zoals de fabrikant dit aangeeft. Zeker de agressievere producten kunnen ook je Beton Cire aantasten. Wanneer je de aanwijzingen van de fabrikant opvolgt zal dat niet gebeuren.

Gebruik de polymeer als extra beschermlaag;

Je kan met de polymeer ook een extra beschermlaag op je Beton Cire aanbrengen. Net als de was bij je auto geeft de polymeer een extra bescherming op je Beton Cire. Gewoon puur met een spons op zetten en klaar. Je bent dan extra beschermt tegen onverhoopte ongelukjes. Je gebruikt de stripper om de polymeer weer te verwijderen als die vuil geworden is. Als je Beton Cire dan weer schoon is kun je weer polymeer plaatsen voor extra bescherming. Let op, de polymeer is zeker geen garantie dat je geen vlek meer in je Beton Cire kan krijgen, het beschermt je Beton Cire gewoon beter zodat de meeste vlekken niet in je Beton Cire komen maar er op liggen. Dan heb je geen speciale dure vlekverwijderaars nodig om de vieze plek schoon te maken.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments