Google
4.5
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Betonlook met smeerbaar metaal
Betonlook met smeerbaar metaal

Wat is Betonlook eigenlijk?

Betonlook is een verzamelnaam voor alles wat op beton lijkt. Hier zijn natuurlijk heel veel varianten in met de verschillende kwaliteiten. Wij hebben hier al jaren Beton-Cire voor. Heel natuurlijke betonlook die makkelijk verwerkt, waterdicht is en een heel gave betonnen look heeft. De traditionele Beton Cire voor de wanden en de licht belopen vloeren zoals slaapkamer en badkamer. En de speciale Beton Floor voor de woonkamer of kantoor vloeren.  Beton Floor word ook voor de trap gebruikt. Onze betonlook lijkt op jaren geleden geplaatst beton. Veel of weinig tekening kan allemaal met onze betonlook wanden en vloeren.

Snelle VerzendingVoor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis binnen Nederland
Gegarandeerd waterdichtAl onze producten zijn waterdicht, tenzij anders vermeld
Erkend bedrijfOnderscheidende Certificaten
KwaliteitAl meer dan 15 jaar 100% kwaliteit gegarandeerd!

!! Maak je eigen betonlook

Doordat onze betonlook met de hand opgebracht word kan deze verwerkt worden op de manier zoals je dat zelf wil. Wil je een stoere ruwe betonlook dan kan dat. Heb je liever een gladder oppervlak dan kan dat ook. Je kan onze betonlook , Beton Cire spanen tot de gewenste gladheid.  Als je niet zo goed bent met de spaan schuur je de betonlook gewoon naar het gewenste resultaat. Hoe dan ook je maakt zelf je eigen unieke badkamer , vloer of meubel. En dat is altijd gaaf !!

Ik wil betonlook in de badkamer !

Wil je graag een betonnen badkamer dan gebruik je Beton Cire. Waterdicht , makkelijk te verwerken en veel verbeterpunten. Je kan hier alle producten en gereedschappen bestellen om je badkamer een mooie stoere, chique en luxe betonlook te geven. Wil je graag een stoere betonlook dan kun je die met onze producten maken. Heb je liever een zijdezachte betonlook badkamer dan kan dat ook met Beton Cire. Op onze workshop laten wij dat allemaal zien. Lees meer over beton cire badkamers en betonlook badkamers.

Heb je een betegelde badkamer en wil je die een betonlook geven kan dat ook. Je hoeft niet te slopen ! Je kan onze betonlook gewoon over de tegels heen zetten. Je hebt dan een extra laag nodig om dit te kunnen doen. Met 2 lagen zal je de voegen nog zien. Lees meer over Renoveren zonder slopen.

Zoveel verschillende kleuren

In meer dan 50 tinten grijs is de Beton Ciré van Beton Aparte te krijgen. Mooie pasteltinten die goed passen bij de Portugese tegels. Kijk eens op onze kleuren pagina welke gave kleuren er zijn. Grijstinten in warm en koel grijs , maar ook zandkleuren en pasteltinten. Beton Cire kleuren bekijken.

Wat heb ik nodig voor een betonlook badkamer?

Beton Cire tweede laag smeren 2
Beton Cire rond bad door klant

Ik wil betonlook op mijn vloer

Wil je graag een betonlook vloer dan gebruik je Beton Floor Cire , speciaal Beton Cire voor op vloeren in de woonkamer , keuken of zelfs op de trap. Deze vloeren hebben dezelfde kleur als onze wanden. Mooie natuurlijke matte betonnen uitstraling die je op eigenlijk iedere ondergrond kan plaatsen. Lees meer over betonlook vloeren.

Heb je al een harde vloer zoals tegels , natuursteen tapijt of een echte betonvloer dan kun je met Beton Floor deze makkelijk overlagen. Dit kan zonder te slopen. In een week heb je een compleet ander huis ! Lees meer over Beton Cire vloeren.

Wat heb ik nodig voor een betonlook vloer?

!! Dit kun je gewoon zelf !!

Maak zelf je eigen unieke betonlook project met onze makkelijke waterdichte Beton Cire producten. De mogelijkheden zijn immens , verzin het en je kan het maken. Wil je inspiratie bekijk dan wat onze klanten zelf hebben gemaakt. Kom eens kijken op onze grote showroom, doe de workshop of bestel gewoon wat Beton Cire kleuren samples voor je moodboard. Alles hebben we in voorraad en je kan gelijk je badkamer of vloer meenemen.

Leuke pagina’s voor betonlook inspiratie;

Beton Cire trailer

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire en Beton Floor Cire het makkelijkst smeert , schuurt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers, vloeren en trappen, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog eens 10% korting op je benodigde Beton Cire.

Beton ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Beton Cire xtra word in de badkamer en op meubelen gebruikt , Beton Floor de vloeren variant van Beton Cire en word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire Wand word enkel decoratief gebruikt op muren. Heb je vragen over onze producten of prijzen?
Neem dan contact met ons op.

Alles wordt duurder behalve bij Beton Aparte!