Badkamer / Toilet

Is er kit in mijn Beton Cire kleur?

Je supergave badkamer of toilet van Beton Cire is eindelijk klaar. Je moet nog alleen het kitwerk doen. Is er kit in mijn Beton Cire kleur is dan gelijk de vraag die bij je opkomt. Je wil natuurlijk niet dat je de kit ziet zitten. En natuurlijk zijn er kitten die je in kleur kan bestellen. Fotootje hierboven is een voorbeeld van standaard kleuren van Ottoseal. Deze kaart is voor heel weinig geld (€ 2,36 op moment van schrijven ) op het internet te bestellen zodat je goed je kleur kan bepalen. Alle andere kitfabrikanten hebben tegenwoordig heel veel kleuren en soms kun je de kit zelfs op kleur laten maken.

  • Bestel een kleurenkaart om de juiste kleur uit te kiezen van je kit.
  • Laat je badkamer kitten door iemand die dat goed kan.
  • Kit de inwendige hoeken en de aansluiting met je vloer.
  • Kit ook rondom de drain.
  • Is alles goed in de kit gezet dan heb je jaren plezier van je nieuwe badkamer of toilet.

De kleur van je kit is een belangrijke keuze voor je badkamer of toilet. Je wil meestal niet dat je die ziet. Het kan natuurlijk ook anders dat je de kit juist gebruikt om te high lighten. Bestel een kit kleuren kaart en met je Beton Cire sample ernaast kun je heel goed zien wat goed bij jouw beton cire kleur staat. Er zijn een heleboel kleuren die je kan gebruiken zoals het fotootje al laat zien. Zit jouw kleur er niet bij dan kun je ook in RAL bestellen bij verschillende fabrikanten. Je zal dan waarschijnlijk wel een doosje met kokers moeten afnemen.

Laat je badkamer kitten door iemand die dat goed kan;

Je kitwerk maakt je badkamer af of juist niet. Je ziet in het buitenland heel veel dat de inwendige hoeken gewoon niet mooi zijn. De mooiste badkamers worden dan een stuk minder mooi. Wanneer je een mooie badkamer of toilet hebt gemaakt wil je ook dat je kitwerk er mooi uitziet. Het kitten aan zich is voor een kenner niet moeilijk, echter heel veel mensen kunnen niet met kit overweg. Laat dan je mooie badkamer even kitten door iemand die dat goed kan. Het is zo gebeurt en de kosten vallen in het niets bij de kwaliteit die je dan hebt. Je zal er altijd blij van zijn als je een mooie nette kitnaad hebt.

Kit de inwendige hoeken en de aansluiting met je vloer;

Doordat je vloer en je wand een ander materiaal is zal dat ook anders uit gaan zetten. Dit vang je op door een uitzetkit te gebruiken. Je wanden zullen ook wat kunnen bewegen speciaal in de inwendige hoeken. Door de inwendige hoeken ook te kitten kunnen deze veel meer beweging aan en zal je muur niet gaan scheuren. Dit is sowieso al lelijk en in de badkamer natuurlijk echt niet goed.

Kit ook rondom je drain;

Zoals hierboven al verteld hebben verschillende materialen andere uitzetting. Dat is zeker heel belangrijk in je badkamer. Daar is het rond kamer temperatuur en je gaat douchen met 38 graden warm water. Je badkamer word dan in korte tijd 20 graden warmer en groter. Een RVS drain zet heel veel uit als deze een graadje warmer word. Daar moet je rekening mee houden als je een drain plaatst. Deze drain moet uit kunnen zetten en weer kunnen krimpen. Dat doe je door een uitzetvoeg te maken en deze met kit te dichten. Je drain zal dan permanent waterdicht zijn.

Is alles goed in de kit gezet dan heb je jaren plezier van je nieuwe badkamer of toilet;

Wanneer je alles goed hebt gekit dan heb je jaren lang plezier van je nieuwe badkamer. Dat is niet alleen bij Beton Cire zo maar met alle materialen die je in de badkamer gebruikt. Tegels moeten gekit worden, panelen moeten gekit worden en wat je nog meer gebruikt in de badkamer.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments