Nieuws

Wat is micro beton eigenlijk?

Wat is Micro Beton eigenlijk

Wat is micro beton eigenlijk?

Micro beton is een zeer betaalbare decoratieve betonlook afwerking afkomstig uit Spanje. Je kan de micro beton gebruiken op de vloer en op de wand , aldus de leveranciers. Voor ons is micro beton een leuk product om leuke decoratieve wanden of kunst mee te maken die niet echt waterdicht moeten zijn. Wil je echte micro beton dan kun je die bestellen bij micro-beton.nl. Zowel voor de losse producten zoals de Base , Rustiek , Medium en de Fino kun je ook samengestelde pakketten bestellen voor een vloer , badkamer , meubel of what ever.

Maak gewoon zelf jouw micro beton

Micro beton kun je goed gebruiken in de woonkamer of in de hal. Eigenlijk waar geen echte waterdichting nodig is. Een micro beton systeem begint meestal met een base laag. Even goed primeren , dat is heel belangrijk bij de micro beton producten. Afwerken doe je met een rustiek of een medium bij vloeren of met een fino bij wanden. Met de fino, ook wel micro cement genoemd, kun je geen vloeren maken. De fino is veel te fijn en heeft geen slijt weerstand. Wil je een badkamer gaan maken dan kun je dat met micro beton ook. Je zal dan drie keer moeten sealen voordat hij waterdicht word. Je kan ook de glas epoxy gebruiken om waterdichting te krijgen.

Ik wil micro beton in mijn badkamer

Wil je een badkamer gaan doen gebruik dan traditioneel Beton Cire. Beton Cire is al meer dan 15 jaar op de markt en bewezen goed. Je kan Beton Cire zowel voor een nieuwe glad gestukadoorde badkamer gebruiken als renovatie over tegels. Makkelijk renoveren zonder te slopen. Lees de pagina’s beton cire over tegels en beton cire badkamer om meer hierover te lezen en inspiratie op te doen wat er bij jullie allemaal kan.

Welke producten heb ik hier voor nodig?

Wat is micro beton 1
Badkamer toilet 8 m² set sealen

Ik wil graag een micro beton vloer

Wil je een echte micro beton vloer dan kun je die op de site Micro-beton.nl bestellen. Ze hebben makkelijke samengestelde pakketten micro beton in hun webshop. Wil je liever een Beton Cire vloer bestel dan het Beton Cire vloer systeem. Dat is de vloeren variant van Beton Cire. Makkelijk aan te brengen en makkelijk waterdicht te maken.

Dit doe je gewoon zelf!!

Maak zelf je eigen unieke micro beton project met onze makkelijke waterdichte Beton Cire producten. De mogelijkheden zijn immens , verzin het en je kan het maken. Wil je inspiratie bekijk dan wat onze klanten zelf hebben gemaakt. Kom eens kijken op onze grote showroom, doe de workshop of bestel gewoon wat Beton Cire kleuren samples voor je moodboard. Alles hebben we in voorraad en je kan gelijk je badkamer of vloer meenemen.

Leuke pagina’s voor inspiratie;

Beton Cire trailer

Beton ciré van Beton Aparte

Maak kennis met alle mooie toepassingen met Beton Ciré van Beton Aparte. Het badkamer systeem word in de badkamer en op meubelen gebruikt , het Beton Cire vloer systeem word in de woonkamer , keuken of kantoor gebruikt en de Beton Cire wand systeem word enkel decoratief gebruikt op muren. Heb je toch nog vragen over onze producten of prijzen?
Neem dan contact met ons op.

Workshops

Tijdens onze workshops laten we precies zien hoe je Beton Cire en Beton Floor Cire op de juiste manier aanbrengt en afwerkt, dat levert de mooiste badkamers, aanrechtbladen en toiletten, met de minste inspanningen op. Je krijgt op de workshop dag ook nog 10% korting op je Beton Cire.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments