Betonvloeren

Wat is het nut van de NANO densifier

Je eigen betonvloer is eindelijk gestort en gevlinderd. In België gebetonneerd en gepolierd. Je betonvloer zal er nu nog heel donker uit zien en glimmen. Bij een betonnen terras of oprit is dat anders daar kan de beton niet helemaal dicht gevlinderd / gepolierd zijn om de betonvloer niet te glad te maken. Zoals je weet is een betonvloer heel open en zal makkelijk gaan vlekken bij het morsen van koffie of thee. Je eerste bescherming is natuurlijk je betonvloer dichter, denser te maken. Dat doe je als eerste door je betonvloer goed vochtig te houden. En als tweede met de NANO densifier. Dat is het nut van de NANO densifier.

Je wil altijd dat de toplaag van jouw betonvloer dicht gaat worden. Of je nu een matte afwerking wil of een glimmende gepolijste afwerking. Het schoonmaken gaat dan veel beter en je vloer zal niet meer stoffen. Na het vlinderen / polieren behandel je de betonvloer met de NANO densifier. De NANO densifier zal je betonvloer dichter maken en dat voor altijd. Je beton zelf word dichter gemaakt met dit product. Heb je een oude betonvloer dan werkt de NANO ook nog. Je verbruik zal dan wel een stuk hoger zijn omdat je betonvloer hard zal zuigen.

  • Wat doet een NANO densifier?
  • Het nut van NANO densifier bij nieuwe betonvloeren
  • De NANO werkt 90 dagen door.
  • Zowel voor binnen en buiten.
  • Makkelijk met de dweil aan te brengen.
  • Nut van de NANO densifier op oude betonvloeren.
  • Na de NANO doe je de afwerking die je gaaf vind.

Wat doet een NANO densifier;

De reactie tussen cement en water ( hydratatie ) resulteert in het ontstaan van calcium-silicaathydraat, afkorting CSH met als algemene formule CaxSiyOz • aH2O. Deze reactie geeft grote kristallen met een draderige structuur.
Het cementsteen bestaat naast CSH verder ook nog uit niet gereageerd cement, calciumhydroxide en water. Deze niet gereageerde cement zal onze NANO weer gaan binden en je betonvloer veel dichter maken. Je betonvloer zal dan niet meer stoffen en zal veel harder zijn.

Het nut van NANO densifier bij nieuwe betonvloeren;

Zoals je weet heeft beton bij het verhardingsproces genoeg water nodig om te hydrateren. Dat zal aan de onderkant van je betonvloer best wel goed gaan, echter je wil dat de bovenkant ook goed gebeurt. De bovenkant zal eerder droog worden en te weinig water hebben om goed te hydrateren. Onze NANO densifier op een net geplaatste betonvloer zal het proces aanjagen en ook de anders niet gereageerde cement laten reageren. Dit proces is voor altijd. Is je cement goed gereageerd dan zal dat altijd zo blijven. Je betonvloer zal veel dichter, denser worden. Krassen is bijna niet meer mogelijk en je betonvloer zal niet meer stoffen.

De NANO werkt 90 dagen door;

Het bindingsproces van onze NANO gaat 90 dagen door. Dit werkt zo op zowel nieuwe als oude betonvloeren. Door de grote concentratie van lithium silicaten zal binding van je niet gereageerde cement 90 dagen door werken.

Zowel voor binnen en buiten;

Zowel binnen als buiten heeft de NANO densifier nut. Hij maakt de beton dichter denser en dat is altijd goed natuurlijk. Buiten op je terras zal je betonnen terrasvloer beter tegen zure regen kunnen. Heb je een betonvloer in huis dan zal je zien dat je betonvloer veel makkelijker af te werken is. Als je de NANO gebruikt dan zal je betonvloer zowel binnen als buiten kwalitatief veel beter zijn.

Na de NANO doe je de afwerking die je gaaf vind;

Wil je jouw betonvloer polijsten dan zal je veel eerder een mooie glans op je betonvloer krijgen. Je krijgt met polijsten een glanzende afwerking op je betonvloer. Je zal zien dat je veel minder impregneer nodig hebt en minder dweilwas. Wil je jouw betonvloer polymeren dan zal je veel minder product moeten gebruiken om je betonvloer mooi af te werken. Dit geeft een matte uitstraling op je betonvloer. Wil je jouw betonvloer sealen of coaten dan gebruik je de NANO densifier liefst niet. De toplaag van jouw betonvloer moet dan lekker open van structuur zijn zodat de sealer of de coating beter kan hechten op jouw betonvloer.

Vragen?

Patrick staat klaar om je te helpen

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je heel specifiek ding. Neem dan even contact op met ons. Je kan bellen, mailen of gewoon binnen lopen.

payments